Fitness House
FITFOOD & ESPRESSO
НАРАЧАЈ ОНЛАЈН

FITNESS HOUSE

Fitness House произлезе од континуираната и непрекината потрага по вкусна, здрава, и фит храна. Недостатокот на угостителски установи кој служат таква храна, беше причината која не придвижи да превземеме нешто конкретно на тоа поле. Но тоа не значи дека нашата потрага запира, поради тоа што ние сеуште се стремиме кон усовршување на вкусот. Истото може и да се забележи во нашето мени, кое константно еволуира со цел да ви овозможи лесен пристап до квалитетна, здрава и вкусна храна.

РAБОТНО ВРЕМЕ

Пон. – Чет. 8:00 – 00:00
Служиме храна до 23:30

Пет. 8:00 – 1:00
Служиме храна до 00:00

Саб. 10:00 – 1:00
Служиме храна до 00:00

Нед. 10:00 – 00:00
Служиме храна до 23:30

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ

Пон. – Чет. 8:00 – 00:00
Служиме храна до 23:30

Пет. 8:00 – 1:00
Служиме храна до 00:00

Саб. 10:00 – 1:00
Служиме храна до 00:00

Нед. 10:00 – 00:00
Служиме храна до 23:30