Почетна Тренери Антонијо Трипуновски

Антонијо Трипуновски

by admin_fhouse

Антонијо Трипуновски

Персонален и онлајн тренер за спортисти, рекреативци и нутриционист. Работи со клиенти 3ипол години и ужива да го подобрува квалитетот на животот на луѓето и исто така ужива да им помага на луѓето да живеат живот без болки. Живееме вo брзо време каде лесно може да останеме гладни а кога сме гладни не правиме паметни избори на храна. Јас и фитнес хаус сме тука да ви помогнеме да имате здрави оброци во текот на денот кои не само што ќе ви помогнат да ги остварите вашите резултати туку и да добиете повеќе енергија и добро расположение за подобро извршување на секојдневните обврски.

Може да ви се допадне...

mk_MKMK