Контакт

Локација

Бул. Партизански Одреди 40, 1000 Скопје, Македонија
 

Е-маил

info@fitnesshouse.com.mk

Телефон

+389 72 699 999    

Испратете ни порака

  Работно време

  • Понеделник - Четврток
   8:00 – 00:00
   Работно време на кујна до 23:30
  • Петок
   08:00 – 01:00
   Работно време на кујна до 00:00
  • Сабота
   10:00 – 01:00
   Работно време на кујна до 00:00
  • Недела
   Затворено

  Следете нѐ

  mk_MKMK