МЕСЕЧНИ ПАКЕТИ

Создадовме месечни пакети за здрава исхрана, со цел да ставиме крај на изговорите како се храните нездраво поради недостаток на време.
Со претходно утврден месечен пакет и дозволени и недозволени состојки, добивате исхрана според целта која посакувате да ја постигнете.
Во пакетите се обезбедени 3 здрави оброци, 6 пати во неделата од менито на Fitness House. Оброците ги добивате со внимателно одреден калориски внес, точна пресметка на протеини, јаглехидрати и масти.
Одберете на кој тренер или нутриционист ќе му ја доверите вашата исхрана:

Програмите се составени од докажани стручни лица од областа на спортот, нутриционизмот и медицината, а се достапни во повеќе категории:

● Кето исхрана;
● Вегетаријанскa исхрана;
● Избалансирана исхрана за трудници, за одржување на здравa телесна тежина во текот на бременоста;
● Избалансирана протеинска исхрана за одржување на мускулна маса;
● Исхрана за зголемување на мускулна маса;
● Индивидуален пакет со план по Ваша желба и цел.

Од здрав начин на живот Ве делат 3 чекори:

Одберете еден од нашите стручни соработници и консултанти на тема здрава исхрана.

На Вас е да изберете еден од нашите стручни соработници

Започнете патување до остварување на вашето посакувано здравје и тело

Оставете професионалци да се погрижат за вашето физичко и ментално(психичко) здравје

Започнете со консултации, споделете ги Вашите желби и преференци околу исхраната. Оставете професионалци да се погрижат за Вашата исхрана, која ќе Ве доведе до физичка и психичка благосостојба и уживајте во резултатите!


Start your journey with healthy food - One bite at a time!

mk_MKMK