Protein caramel bar – 100 ден.

 Протеинско барче со вкус на какао, карамел крем и кикиритки. Ќе ве спречи да посегнете по нездрави извори на енергија и ќе ви помогне во контролирање на мускулната маса.

Може да ви се допадне...

mk_MKMK