Protein white bar – 100 ден.

Протеинско барче со вкус на какао, бел крем и експандиран ориз. Благодарение на високото ниво на протеини, се препорачува како здрава алтернатива за благо на сите спортисти и физички активни лица кои се грижат за својата форма.

 

Може да ви се допадне...

mk_MKMK