Протеински Веган Крем – 240 ден.

На веганска основа, збогатен со соја протеин, без состојки кои ја нарушуваат веганската исхраната, а со задржан вкус на чисто какао. Ги дополнува протеините кои му недостасуваат на телото, за уште поголема енергија и сила.

 

Може да ви се допадне...

mk_MKMK