Почетна Тренери Елена Бубало Михајловска

Елена Бубало Михајловска

by admin_fhouse

Елена Бубало Михајловска

Дипломиран биохемичар и специјализирано на ДИФ факултето во Белград за групен и персонален тренер. Повеќе од 15 години главно работа како групен тренер 80% со девојки/мајки/жени преку сопствена програма total body workout by Bubalo. Главна цел во оваа работа е рекреатибниот спорт и правилниот начин на исхрана, како да станат сечие секојдневие на прифатлив и оддржлив начин. Без ригорозни диети, со редовно вежбање.

Може да ви се допадне...

mk_MKMK