Почетна Тренери Бранко Десовски

Бранко Десовски

by admin_fhouse

Бранко Десовски

Професор по Физичка култура, сопственик и персонален тренер во фитнес клуб КАН ЏИМ.

Неговата работа е да ги подобри здравјето и фитнесот на луѓето преку индивидуална оптимизација со современи, научно потврдени методи за програмирање на тренингот и исхраната.

Не е случајност неговата 24-годишна тренерска и едукативна работа со над 2500 клиенти за лични тренинзи, 950 онлајн клиенти, како и тренинг програмите за околу 3500 членови на КАН ЏИМ.

Резултатите ја потврдуваат неговата филозофија за исхраната и тренингот која вели: јадете колку што можете ПОВЕЌЕ ХРАНА додека одржувате “чиста” телесна форма, а при тоа користете најмала количина на ЕФЕКТИВНА ФИЗИЧКА АКТИВНОСТ.

Може да ви се допадне...

mk_MKMK