Почетна Тренери Дејан Пауновски – Паки

Дејан Пауновски – Паки

by admin_fhouse

Дејан Пауновски – Паки

Вљубеник на железниот спорт,фанатик кој постојано учи и се надградува. Повеќекратен државен шампион ,освојувач на медали и учесник на бројни меѓународни натпревари,балкански,светски,меѓу кои и Арнолд Класик Европа. Веќе 15 години е успешен персонален и онлајн тренер/ментор,одговорен за многубројни животни и телесни трансформации. Нутриционизмот е негова јака страна. Паки вели дека храната е и лек и отров за телото,затоа мораме максимално да селектираме што и колку ќе внесуваме во нашиот организам.

Може да ви се допадне...

mk_MKMK