Почетна Тренери Филип Десовски – Пипе  

Филип Десовски – Пипе  

by admin_fhouse

Филип Десовски – Пипе

  • Спортски тренер по фитнес и бодибилдинг   – “ Факултет за физичко образование , спорт и здравје – Скопје”
  • Активен член на ББффМ  –  бодибилдинг и фитнес федерација на Македонија.

Како сопственик и ЛИЧЕН ТРЕНЕР во фитнес клуб “ КАН –  ЏИМ “ со повеќе од 23 години работно искуство  во светот на фитнесот како мотиватор и професионалец во делот на рекреација , врвен спорт , рехабилитација и кондициски тренер .

На поставените прашања :

Што сакате да постигнете со тренинг?

Дали имате одредена цел?

Признавам дека не е лесно да се поставуваат цели, но исклучително е важно да се дефинира за што вежбате. Би било одлично доколку можете да ја достигнете посакуваната фигура по првиот тренинг, но тоа е невозможно. Личниот тренер ќе ви помогне со своето знаење и вештини да поставите реални и остварливи цели во одредена временска рамка.

Пимарна цел во мојота работа е КЛИЕНТОТ,

неговите навики особено оние поврзани со тренингот и исхраната , деловните обврски, секојдневните активности, времето за забава, одмор итн со цел да се отстранат што е можно поефикасно или барем на почетокот да се држат под контрола сите оние негативни влијанија кои делумно го доведуваат клиентот во состојба на лоша физичка форма и општа физичка состојба.

Промени го твојот “LIFESTYLE”

Може да ви се допадне...

mk_MKMK