Почетна Тренери Марио Јовановски

Марио Јовановски

by admin_fhouse

Марио Јовановски

Персонален и online фитнес тренер. Тој во фитнес светот е повеќе од 12 години, а како фитнес тренер работи 8 години. Живееме во брзо и стресно време, каде што лесно може фокусот на одредени приоритети да не доведат во ситуација да ни страда нашето здравје, физички изглед, а многу често како последица на тоа и менталното здравје. Сакам да ти помогнам да ги преуредиш твоите приоритети, да го смениш твојот животен стил и исхрана, со цел да направиш забележлива и комплетна промена. За едно сум сигурен – НЕ постои некој кој не сака себеси да се види во најдобрата можна физичка форма! Со твојата желба и мојата стручна помош, верувам дека можеме заеднички да го постигнеме тоа!

Може да ви се допадне...

mk_MKMK