Почетна Тренери Катерина Попева

Катерина Попева

by admin_fhouse

Катерина Попева

Персонален и online фитнес тренер. Таа во фитнес светот е повеќе од 12 години, а како фитнес тренер работи 8 години.

Боди фитнес ИФББ атлета и професионален тренер Неколку кратен државен шампион, Балкански мастерс боди фитнес шампион, Светски вице шампион топ 4 Арнолд Класик шампион. Персонален  и групен ИФББ сертифициран тренер Мотиватор и персонален тренер, докажана во полето на фитнесот, бодибилдингот и здравиот начин на живеење повеќе од 15 години. Нејзиното мото е : Вашата цел не ја интересира како се чувствувате! Мотивација нема да имате секој ден и таа не е она кое ве води но кога имате зацртана цел тоа е она кое ќе ве води нез целиот процед. Која и да е целта верувајте во вашиот сон и никогаш не се откажувајте! Бидете најдобрата верзија од себе.

Може да ви се допадне...

mk_MKMK