Почетна Тренери Ирина Муткова

Ирина Муткова

by admin_fhouse

Ирина Муткова

Персонален и онлајн фитнес тренер со повеќе од 15-ет годишно искуство.

Сертифициран TRX тренер.

Со моето искуство и работа, стојам позади тоа дека изгледот доаѓа како производ на правилно, избалансирана исхрана заедно со физичката активност.

Тренирај и храни се како што треба, и ќе го видиш тоа што секогаш си го посакувал.

The Pain of today is the strength of tomorrow.

Може да ви се допадне...

mk_MKMK