XXL Muscle Machine – 490 ден.

300гр мелен рамстек.

Нутритивна вредност:
– 583 калории
– 81гр протеини
– 22гр јаглехидрати
– 19гр масти

Алергени:
🥛 Млечни производи

 

Може да ви се допадне...

mk_MKMK